BBQ Tips en Trucs

Gisteren bij m’n chef op de bbq geweest en raad eens wie er rondliep met een groot schort waarop CHEF stond? Precies. Wel een beetje een raar gezicht, een schort met daaronder een korte broek en eerlijk als we zijn dat ook gelijk maar even gecommuniceerd. Chef stelde een alternatief voor maar de aanwezigen waren het erover eens dat dit alternatief nóg erger was. Zo erg zelfs dat ik het hier maar niet vermeld.

Er was van alles uit de zee, op z’n Italiaans via de sardines en de gamba’s naar de inktvisringetjes, heerlijk. Alleen een lekker stukje rood vlees ontbrak nog. Gelukkig wist de CHEF daar ook nog wel wat op.

BBQ Tips en Trucs

Advertenties

24 Responses to BBQ Tips en Trucs

  1. Zoë says:

    en? Hoe smaakt gegrilde cavia? hadden jullie ook caviasaus erbij?

  2. Marianne Thieme says:

    Wat een lekker dier!

  3. Jos Goedmakers says:

    Ja, Marianne heeft zich omgebouwd ;-))

  4. Bart says:

    Zou de cavia (op zijn beurt) ook een mals stukje gegrild baasje lusten? 🙂

  5. K says:

    Het heet niet voor niks een Guinnees Biggetje. Liever even ontharen voor het grillen. Laatst verkondigde hier iemand bij ons thuis dat mensenvlees qua smaak het meest lijkt op varken. Eventueel een suggestie?

  6. Jim Hasenaar says:

    Geinig.
    Een tip: Niet de kolen met oliehoudende parrafinneblokjes opwarmen. Het vlees gaat daar naar smaken.
    Doop een katoenen lapje in de olijfolie. Steek dat aan. Het katoen brand eerst en laat de olijfolie ontbranden. Eenmaal uitgebrand zijn de kolen gloeiend en smaakt het vlees niet naar petroleum.

  7. Betty says:

    lache..

  8. Rene Scheffer says:

    Hmmmm. die chef…is dat je vrouw met haar roze gelakte nagels?

  9. coby says:

    Met knoflook zeker?
    hartelijke groet, Coby

  10. Den Waard says:

    De Mexicanen hierachter hebben dus belangstelling

  11. willem jan van der woude says:

    En niet eens Bratwurst und Hamburgers? Dan lopen ze hier gillend weg. lekker goedkoop voor de chef….

  12. 100_woorden says:

    Dat die BBQ nog niet onder het rookverbod valt…
    Is cavia net zo’n delicatesse als kaviaar?

  13. ceesincambodja says:

    Nou moe, deze humor kan ik echt niet waarderen, chef!’ zie ik meneer Cavia denken.

  14. Maria-Dolores says:

    ik moest wel lachen. minstens drie paar handen om een cavia op de foto te zetten…
    (vind het erg knap, hoor :-))

  15. Zilvertje says:

    Hahahahahah, gekkie, na de peuk roken, rookt men nu de cavia, kan er dan een filter aan, anders krijg je van die harige lippen.

  16. Zusenzo says:

    Laat Marianne T. dit maar niet zien.
    Die kan er vast niet om lachen.
    Zeg, is dit trouwens André van Duin uit de Wie-kent-Kwis ?

  17. Ramirezi says:

    @Allen; heerlijk die reacties van jullie…

  18. Man met baard says:

    De essentie van barbecuen is de saus. Het vlees is immers altijd of aangebrand of half rauw. Soms allebei tegelijk. Vandaar de saus: die is bedoeld om de smaak van het vlees te maskeren.
    Zonder goede saus geen geslaagde bbq.

  19. eva says:

    Meteen even de dierenbescherming getipt!!
    Dat snap je!
    ;))))
    Volgende keer Marianne Thieme uitnodigen!
    gr eva

  20. eva says:

    Ojee was al niet origineel meer met Marianne!
    Dat heb je als je niet eerst de reacties leest!
    gr eva

  21. de Stripman says:

    Beetje harig hapje, Rami…;o)

  22. Pas&Ivy says:

    Tja, hele volksstammen vinden ze lekker. Eerst in klei verpakken, dan trek je later de haren er zo af….
    (Ivy)

  23. Wilma says:

    Durf je wel!!! 🙂

  24. w.j.m.vande ven@home.nl says:

    Was de smaak niet bitter? Ik wil dit niet als humor zien.Voor mij smakeloos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: